Monday, 29 October 2012

fresh and white ☆

Hyee :) hariniy ain nak cerita tentang kawan ain niyh. nama dy iman tapi orang panggil dy beruang kutub :D dy niyh budak yang paling comel sekali ! Dh la putih ... Gebu pulak tu kulit dy ♥ dy niyh kawan baik di drogba :D hahaha maksud ain, aida. dy niyh suke sangat kenekan orang :p yang bestnya tu,dy suke nyanyi lagu korea :D ckp korealahh. haishh. kalau boleh, semua lagu korea lah dy lancar -..- . Dy niyh jenis yang happy moppy :D dalam masa tu dy kuat jeles . Hahhaha. Dy paling sukee ejek.ain doraemon -.-' tah ape masalah dy tah :p hahha . Pape pon, ain sayang dy :* muahhh .

Saturday, 27 October 2012

oppa drogba styles ♡

Hyeee :) harini , ain nak cerita pasal salah sorang kawan baik ain . Nama kawan baik ain tu aida. Dy niyh kuat jeles. kiteorang panggil dy dengan gelaran drogba :) hahaha. korang mesti kenal drogba tu spe kann? pemain bola lahh -.-' hehehe . Dy niyh dalam kelas suke melukis . Lepastu time belajar sukee sanat bace komik ain pon tk faham dengan dy niyh "-- tak takut cikgu langsung :p. Aida seorang yang happy :D Tapi kadang kadang, kalah dy marah mengalahkan increadeble hulk *tk thu eja. ain pon takut . Dy niyh rapat dengan iman. Berkepit bagai belangkas ;) hahaha. Apeape pon, ain tetap sayangkan dy :* iloveyou aida :) you are my bestfriend termasuk Aisyah,Iman dan Syikin (: ohh haha *kbyee

about myself :)

HYEE :) saya ain . Umur saya 13 tahun . Saya ada empat orang kawan baik iaitu Aisyah,Iman,Aida,Syikin dan khairun :) . Merekalah segala-galanya bgy saya. Tanpa dyorang hidup saya tak lengkap . Saya seorang yang happy and sukee berkawan. Hobby saya suke kacau orang, bertwitter dan main facebook. Saya niyh jenis yang nakal :p kalau duduk dekat rumah, mesti ade je rosak -.- heheh almaklumlah, tkde keje . Dekat sekolah saya niyh jenis kuat berbalah. Setiap masa mesti adee je yang nak dibalah ^^tapi kadang kadang perbalahan tu boleyh jadi pergaduhan. Cita cita ain nak jadi fashion designer muslim :) ain nak reka baju baju yang menutup aurat. Almaklumlah kan, orang zaman sekarang niyh pakai bju tak cukup kain -.-' walaupun anak datuk/menteri and everythinglah -..- haha tu je . Tknk panjang - panjang. okeyh byee ;) Assalamualaikum ♥♡